IMEI

Lite om IMEI-nummer

Oavsett vilken sorts telefon du har så kommer du att behöva bifoga ditt IMEI-nummer tillsammans med din order. Vi har lagt upp det så att du bara behöver skriva in det i en ruta så bifogas det tillsammans med din order.

Din telefons IMEI-nummer är ett unikt nummer som i det närmaste kan jämföras med ett serienummer. Ett IMEI-nummer talar bla om vad det är för märke, modell, vilket land den tillverkats i och innehåller även data relaterat till operatörslåset.

För att vi ska kunna ta fram koderna till din telefon så att du kan låsa upp den själv så är det oerhört viktigt att vi får med dess IMEI-nummer, man kan säga att allting börjar och slutar med IMEI-numret.

Lyckligtvis så är det väldigt enkelt att ta fram din telefons IMEI-nummer och det är en universell metod som fungerar på alla mobiltelefoner utan undantag.

Iphone IMEI-nummer

Bilden visar Iphone IMEI-nummer. Metoden är för att ta fram ett IMEI-nummer är exakt likadan på alla märken och modeller.

Metoden

  • Starta telefonen – med eller utan SIM-kort i.
  • Slå in: *#06# på nummerplattan.
  • En ruta kommer dyka upp på skärmen och visa ditt IMEI-nummer.

 

Sen så skriver du bara noggrant in ditt IMEI-nummer i rutan och fullföljer den enkla beställningsproceduren så gör vi resten.

Här anger du IMEI-nummer.

Här anger du IMEI-nummer vid beställning. Du skriver bara in det i den markerade rutan och trycker på knappen “Lägg i varukorg”. Sedan blir du guidad genom vårt enkla ordersystem.

Fel IMEI-nummer

Om du skulle få en siffra fel när du skriver in det, vilket är relativt vanligt så kommer du inte att få en felaktig kod utan det blir ingenting alla. Om så lite som en siffra är fel i ditt IMEI-nummer så blir det ingen ”träff” och vi kommer att kontakta dig igen för att få det korrekta numret.

Du riskerar alltså inte på något vis att få en felaktig kod utan bara drabbas av en liten fördröjning.