IPHONE

Angående Iphone upplåsning

Pga denna tjänsts popularitet så vill vi passa på att informera lite om vad detta innebär.

Priset

Inget snack om saken, det är svindyrt!!! Iphone skiljer sig så radikalt från alla andra telefonmodeller att det är smått fantastiskt att vi ens kan låsa upp dem. Vi anlitar externa leverantörer i arbetet för att få fram upplåsningskoder till dessa och lämnar dessutom garanti, därför är priset så högt.

Upplåsning kontra Jailbreak

Vi erbjuder upplåsning av dessa. Det innebär att din telefon kommer att vara upplåst och fungera med alla simkort. Vi garanterar också att telefonen aldrig kommer att låsas igen, oavsett hur många uppdateringar Apple än släpper. Jailbreak har ingenting med upplåsning att göra utan är ett sätt att installera programvara mm som inte är godkänd av Apple. Om din telefon är Jailbreakad och sedan upplåst via oss och du uppdaterar telefonen via Itunes så kommer du att få Jailbreaka den igen, upplåsningen påverkas INTE.

 Men det finns ju gratis metoder…

Ja det stämmer att det finns ett flertal metoder att låsa upp ÄLDRE Iphone gratis på nätet. Dom här brukar fungera bra, men gemensamt för dessa är att Apple täpper till “kryphålen” dessa program utnyttjar med varje uppdatering dom släpper. Om du ämnar uppdatera din telefon så är dessa inte en varaktig lösning eftersom din telefon kommer att låsa sig igen efter uppdatering.

Varför inte alla sorters låsta Iphone?

Vi säljer endast till listade operatörer pga att vi kan garantera att vi klarar det. Vi jobbar ständigt med att utveckla tjänsten men vill inte gå ut med att vi klarar något innan vi kan garantera det till 110%.

Iphone går väl inte låsa upp med kod?

Om du väljer att låsa upp din Iphone via vår tjänst så kommer du inte att behöva slå in en kod i den utan Itunes gör detta automatiskt på några sekunder när du synkroniserar den. Vi använder begreppet “koder” även till Iphone eftersom alla andra mobiltelefoner kräver att du slår in en kod själv och det är koder vi i första hand säljer här. Så om du köper en upplåsning av din Iphone av oss så kommer du inte behöva hantera någon kod utan Itunes gör detta automatiskt åt dig.

Hur gör ni?

Vi trollar och som bekant så avslöjar inte en trollkarl sina tricks;-)